ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΔΡΑΣΕΙΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ZAΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ ΜAZI KAI ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ
ZAΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ & ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ MASTERCLASSES
BΡΑΒΕΙΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΑΛΛΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΣΤΑΥΡΟΥ ΒΑΡΘΑΛΙΤΗ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΝΤΙΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2018
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2017
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2016
TIP

ΟΔΗΓΙΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Διαγωνισμός

1o στάδιο ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ (22/05/2017-31/05/2017 έως τις 23:59)

  • Ο χρήστης θα πρέπει να ανεβάσει (uploading) στην εφαρμογή στον διαδικτυακό τόπο www.jotis-zacharoplathoume.gr μία φωτογραφία με τα παιδιά του την ώρα που «ζαχαροπλάθουν» όλοι μαζί με προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ.
  • Η φωτογραφία θα πρέπει να απεικονίζει την οικογένεια κατά τη διαδικασία της παρασκευής του γλυκού και τα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ που χρησιμοποιούνται και όχι το παρασκεύασμα στην τελική του μορφή.
  • Σε περίπτωση που δεν επιθυμεί κάποιος να δείξει πρόσωπα στη φωτογραφία μπορεί να φωτογραφίσει είτε τα χέρια της οικογένειας που «ζαχαροπλάθουν», είτε τις πλάτες τους.
  • Ο χρήστης δεν θα πρέπει να χρησιμοποιήσει φωτογραφία από φωτοτράπεζες ή φωτογραφίες παρασκευασμάτων που έχουν φτιάξει επαγγελματίες, διότι κάτι τέτοιο αποτελεί αιτία αποκλεισμού από τον διαγωνισμό.
  • Ο χρήστης δεν θα πρέπει να εμφανίσει/προβάλλει άλλα ανταγωνιστικά προϊόντα, διότι κάτι τέτοιο αποτελεί αιτία αποκλεισμού από τον διαγωνισμό.
  • Για να ολοκληρωθεί η συμμετοχή του χρήστη στο διαγωνισμό απαιτείται, σε αυτό το στάδιο, η συμπλήρωση των προσωπικών του στοιχείων στη σχετική φόρμα του διαγωνισμού που θα βρει στο www.jotis-zacharoplathoume.gr
  • Οι όροι του διαγωνισμού είναι ανηρτημένοι στο www.jotis-zacharoplathoume.gr

2ο στάδιο ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΙΚΗΤΩΝ (01/06/2017)

Κλήρωση και ανακοίνωση των 10 τυχερών οικογενειών που θα «ζαχαροπλάσουν» μαζί με τη σεφ Ντίνα Νικολάου και τα παιδιά τους και των 30 τυχερών που θα παραλάβουν στο σπίτι τους μία κούτα με προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της SOLID, οδός Αρτέμιδος 3, 15125, Μαρούσι-Αθήνα, παρουσία εκπροσώπων των Διοργανωτριών εταιριών και συμβολαιογράφου.


Ειδικότερα τα στοιχεία των σαράντα (40) τυχερών θα ανακοινωθούν στον Διαδικτυακό Τόπο www.jotis-zacharoplathoume.gr και στη συνέχεια οι νικητές θα ενημερωθούν με σχετικό προσωπικό μήνυμα. Σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο, κάποιος τυχερός δεν αποστείλει με τον τρόπο που θα του υποδειχθεί τα πλήρη στοιχεία του (Ονοματεπώνυμο, Διεύθυνση, Τηλέφωνο Επικοινωνίας) εντός πέντε (5) ημερολογιακών ημερών από την αποστολή σε αυτόν σχετικού προσωπικού μηνύματος, ο τυχερός χάνει οριστικά το δικαίωμά του επί της συμμετοχής στον Διαγωνισμό. Τη θέση του εν λόγω τυχερού θα καταλαμβάνει ο πρώτος επιλαχών, κατά τη σειρά ανάδειξής του από την κλήρωση κ.ο.κ.

3ο στάδιο

  • Οι 10 τυχερές οικογένειες θα ζαχαροπλάσουν στις 18/06/17 στο «Δειπνοσοφιστήριον School of Gastronomy » με τη σεφ Ντίνα Νικολάου.
  • Οι 30 τυχεροί θα παραλάβουν την κούτα με προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ κατόπιν συνεννόησης.