ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΔΡΑΣΕΙΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ZAΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ ΜAZI KAI ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ
ZAΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ & ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ MASTERCLASSES
BΡΑΒΕΙΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΑΛΛΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΣΤΑΥΡΟΥ ΒΑΡΘΑΛΙΤΗ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΝΤΙΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2018
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2017
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2016
TIP
«Ζαχαροπλάθουμε γλυκά Χριστούγεννα»,
ένας Γιορτινός διαγωνισμός από τη ΓΙΩΤΗΣ!
Τα Χριστούγεννα του 2020 ήταν ιδιαίτερα. Η ΓΙΩΤΗΣ βρήκε ωστόσο τον τρόπο να τα κάνει πιο γλυκά! Μέσα από ένα πρωτότυπο διαγωνισμό, το «Ζαχαροπλάθουμε Γλυκά Χριστούγεννα!» μας ενέπνευσε και μας ενθάρρυνε να δημιουργήσουμε ξεχωριστά, ευφάνταστα γιορτινά, σπιτικά γλυκά και να τα απολαύσουμε με τους δικούς μας ανθρώπους!

Στο πλαίσιο της ενέργειας «Ζαχαροπλάθουμε Γλυκά Χριστούγεννα», κάθε εβδομάδα από τις 26 Νοεμβρίου έως και τις 18 Δεκεμβρίου, ο μάστερ σεφ της πρωινής εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου», ζαχαροέπλαθε στο πλατό της εκπομπής, ένα ξεχωριστό γιορτινό γλυκό! Έτσι, μοιράστηκε μαζί μας μυστικά για το πιο τέλειο Cheesecake με Σοκολάτα Κουβερτούρας ΓΙΩΤΗΣ, ονειρεμένο Εκμέκ με Τσουρέκι και Άνθος Αραβοσίτου ΓΙΩΤΗΣ, θρυλικά Red Velvet Cupcakes με Φαρίνα, Κουβερτούρα σε σταγόνες και Κακάο ΓΙΩΤΗΣ, καθώς και μία εντυπωσιακή Τούρτα Σοκολάτας με Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ.

Και όχι μόνο αυτό! Οι πρωτότυπες συνταγές του σεφ επικοινωνήθηκαν και στη σελίδα Facebook της ΓΙΩΤΗΣ και παράλληλα πραγματοποιήθηκαν mini διαγωνισμοί, με στόχο να παρακινήσουν το κοινό να αλληλοεπιδράσει απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις γύρω από τη μεγάλη τους αγάπη, τη ζαχαροπλαστική!

Και επειδή γιορτές, χωρίς δώρα δε γίνονται, κάθε εβδομάδα η ΓΙΩΤΗΣ κλήρωνε 10 τυχερούς! Οι νικητές έλαβαν τα αγαπημένα τους προϊόντα, για να ζαχαροπλάσουν, να δημιουργήσουν, να γευτούν, να μοιραστούν, να χαρούν ακόμα και μέσα σε αυτές τις πρωτόγνωρες γιορτές για όλους μας!

Ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή σας!
sweetxmas
sweetxmas
sweetxmas
sweetxmas