ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΔΡΑΣΕΙΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ZAΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ ΜAZI KAI ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ
ZAΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ & ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ MASTERCLASSES
BΡΑΒΕΙΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΑΛΛΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΣΤΑΥΡΟΥ ΒΑΡΘΑΛΙΤΗ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΝΤΙΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2018
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2017
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2016
TIP
Ζουμερά brownies με διπλή σοκολάτα
Διαγωνισμός
Υλικά

125 γρ. κουβερτούρα με 65% κακάο ΓΙΩΤΗΣ
250 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη
250 γρ. ζάχαρη
2 αυγά
100 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ
40 γρ. κακάο ΓΙΩΤΗΣ
2 βανιλίνες
1 πρέζα αλάτι
100 γρ. κουβερτούρα γάλακτος ΓΙΩΤΗΣ (χοντροκομμένη)
100 γρ. λευκή κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ (προαιρετικά)

Εκτέλεση:
Λιώνουμε σε μπεν μαρί το βούτυρο με την κουβερτούρα.
Προσθέτουμε τη ζάχαρη & τα χτυπάμε για λίγο με το μίξερ.
Ρίχνουμε τα αυγά 1-1,ώστε να ομογενοποιηθούν καλύτερα στο μείγμα.
Κοσκινίζουμε το αλεύρι με το κακάο & τα προσθέτουμε στο μείγμα λίγο λίγο.
Προσθέτουμε τις βανιλίνες & το αλάτι & χτυπάμε.
Προσθέτουμε την κουβερτούρα γάλακτος & ανακατεύουμε.
Σε ένα ταψάκι (20cmx30cm) βάζουμε μια λαδόκολλα & απλώνουμε ομοιόμορφα το μείγμα μας.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα για 25' στους 180°C.
Αφού ψηθούν τα brownies μας,τα αφήνουμε να κρυώσουν & στο τέλος ρίχνουμε λευκή κουβερτούρα,για να διακοσμήσουμε.
Τέλος, σερβίρουμε & απολαμβάνουμε!
Επιλεγμένα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ

γιώτης γιώτης γιώτης γιώτης
Kάντε share τη συνταγή