ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΔΡΑΣΕΙΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ZAΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ & ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ MASTERCLASSES
BΡΑΒΕΙΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΑΛΛΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΣΤΑΥΡΟΥ ΒΑΡΘΑΛΙΤΗ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΝΤΙΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2018
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2017
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2016
TIP
Όταν ο λουκουμάς γίνεται σοκολατένιος πειρασμός...
Διαγωνισμός
Υλικά

250γρ. Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ
2 φακελάκια Μαγιά ΓΙΩΤΗΣ (16γρ.)
30γρ. μέλι (1 κ.σ.)
1 πρέζα αλάτι

Για το γαρνίρισμα:
1 φάκελο Σοκολάτα Λευκή σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ
1 φάκελο Σοκολάτα Γάλακτος σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ

Για το τηγάνισμα:
Αραβοσιτέλαιο


Εκτέλεση:
Διαλύω τη μαγιά στο μισό νερό. Μετά ρίχνω το Αλεύρι και αρχίζω να ανακατεύω με ένα κουτάλι. Στο υπόλοιπο νερό διαλύω το μέλι και το αλάτι και αρχίζω να το ρίχνω σιγά σιγά στο μείγμα. Ανακατεύω πάρα πολύ καλά μέχρι να γίνει ένας χυλός όχι πολύ νερουλός όμως. Αφήνω το μείγμα στην άκρη μέχρι να γίνει διπλάσιο σε όγκο (περίπου για μία με δύο ώρες). Σε μια βαθιά κατσαρόλα ρίχνω το λάδι και περιμένω να κάψει καλά... Παίρνω ένα ποτηράκι με νερό και με το χέρι κάνω μικρά μπαλάκια που τα κόβω με το κουτάλι. Τηγανίζω τους λουκουμάδες μέχρι να ροδίσουν. Τους βάζω σε μια πιατέλα με απορροφητικό χαρτί για να ρουφήξει το πολύ λάδι και μετά τους τοποθετώ στην πιατέλα που θέλω να τους σερβίρω και τους περιχύνω με τις Κουβερτούρες.
Επιλεγμένα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ

γιώτης γιώτης γιώτης γιώτης
Kάντε share τη συνταγή