Διαγωνισμός
Υλικά

600γρ. κομπόστα βύσσινο
400γρ. γάλα
50γρ. Κορν Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ
50γρ. ζάχαρη άχνη
Δύο πλάκες Λευκή Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ
Δύο πλάκες Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ 65 % Κακάο
1 φάκελο Κρέμα ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
1lt κρέμα γάλακτος φυτική
Μία συσκευασία Βάση για Τούρτα με γεύση Σοκολάτας ΓΙΩΤΗΣ
1 συσκευασία Σιρόπι βύσσινο ΓΙΩΤΗΣ
Ένα τριαντάφυλλο κόκκινο (Λουλούδι)


Εκτέλεση:
Στραγγίζω την κομπόστα και κρατώ το ζουμί σε ένα κατσαρολάκι μέσα στο οποίο διαλύω το Κορν Φλάουρ και λίγη άχνη και βράζω τρία λεπτά να δέσει.
Αφήνω να κρυώσει.
Χτυπώ την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια με 90γρ. κρέμα γάλακτος και ένα φλιτζάνι γάλα πλήρες σε λιπαρά.
Με το πινέλο απλώνω το Σιρόπι Βύσσινο στα παντεσπάνια μου και στο ένα από αυτά στρώνω την κρέμα ζαχαροπλαστικής.
Το δεύτερο παντεσπάνι το κόβω σε έναν εσωτερικό κύκλο και το τοποθετώ πάνω στο πρώτο παντεσπάνι με την κρέμα.
Μέσα στο δεύτερο παντεσπάνι βάζω τα βύσσινα που έχουν ήδη κρυώσει.
Ετοιμάζω την λευκή γκανάζ με τη λευκή κουβερτούρα και 100 -120γρ. κρέμα γάλακτος.
Λιώνω μέσα στην ζέστη κρέμα τη λευκή κουβερτούρα. Στρώνω το τρίτο παντεσπάνι, βάζω σιρόπι βύσσινο και πάλι και ρίχνω την λευκή γκανάζ και απλώνω καλά. Αφήνω να κρυώσει.
Ετοιμάζω την σκούρα γκανάζ με τις δύο πλάκες Κουβρτούρα ΓΙΩΤΗΣ 65% κακάο και 300γρ. κρέμα γάλακτος. Λιώνω μέσα στη ζεστή κρέμα γάλακτος τις κουβερτούρες και απλώνω περιμετρικά στην τούρτα.
Περιμένω λίγη ώρα να κρυώσουν και να γίνουν σταθερές οι δύο γκανάζ και τέλος στολίζω με το κόκκινο τριαντάφυλλο.
Τοποθετώ λίγο στο ψυγείο για πιο σταθερό αποτέλεσμα.
Επιλεγμένα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ

γιώτης γιώτης γιώτης γιώτης
Kάντε share τη συνταγή