ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΔΡΑΣΕΙΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ZAΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ & ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ MASTERCLASSES
BΡΑΒΕΙΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΑΛΛΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΣΤΑΥΡΟΥ ΒΑΡΘΑΛΙΤΗ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΝΤΙΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2018
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2017
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2016
TIP
Σοκολατένια μπισκοτοαπόλαυση
Διαγωνισμός
Υλικά

Για τη βάση:
2 συσκευασίες τριμμένο μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ
200 γρ. βούτυρο λιωμένο

Για την κρέμα σοκολάτας:
1 συσκευασία κρέμα ζαχαροπλαστικής με σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ
2 1/4 φλ. γάλα φρέσκο κρύο
3 μπανάνες κομμένες σε ροδέλες


Για τη λευκή κρέμα:
1 κουτάκι creme ΓΙΩΤΗΣ
1 ζαχαρούχο γάλα
κουβερτούρα σε νιφάδες ΓΙΩΤΗΣ για γαρνίρισμα

Εκτέλεση:
Βάζουμε το ζαχαρούχο γάλα και την creme ΓΙΩΤΗΣ για λίγο στο ψυγείο να παγώσουν για να έχουμε σωστό αποτέλεσμα στο τελείωμα του γλυκού.Βάζουμε το τριμμένο μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ σε ένα μπολ και το περιχύνουμε με το λιωμένο βούτυρο (όχι καυτό γιατί δε θα είναι τραγανή η βάση μας) και ανακατεύουμε να πάει παντού.Σε τσέρκι με αποσπώμενη βάση στρώνουμε το μπισκότο με ένα κουτάλι ομοιόμορφα για να φτιάξουμε τη βάση μας.Σε ένα άλλο μπολ βάζουμε την κρέμα ζαχαροπλαστικής με γεύση σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ με το κρύο γάλα και χτυπάμε με μίξερ χειρός σε δυνατή ταχύτητα για 5' να αφρατέψει.Τη στρώνουμε με μια μαρίζ ομοιόμορφα πάνω από τη βάση των μπισκότων που ετοιμάσαμε.Έπειτα κόβουμε 3 μπανάνες όχι πολύ ώριμες σε ροδέλες και τις τοποθετούμε πάνω από την κρέμα σοκολάτας τη μία δίπλα στην άλλη μέχρι να καλύψουμε όλη μας την κρέμα.. Βγάζουμε από το ψυγείο το ζαχαρούχο γάλα και την creme ΓΙΩΤΗΣ και τα βάζουμε σε ένα μπολ. Με μίξερ χειρός χτυπάμε σε δυνατή ταχύτητα να ομογεννοποιηθούν μέχρι να έχουμε μια σατεδένια λευκή κρέμα, μόλις είναι έτοιμη την τοποθετούμε ομοιόμορφα με μια μαρίζ πάνω από τις μπανάνες. Τέλος πασπαλίζουμε με την κουβερτούρα σε νιφάδες ΓΙΩΤΗΣ και βάζουμε τη σοκολατένια μπισκοτοαπόλαυση στο ψυγείο για περίπου 2 ώρες να παγώσει. Έπειτα από 2 ώρες ξεφορμάρουμε και σερβίρουμε. Καλή επιτυχία και καλή σας απόλαυση
Επιλεγμένα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ

γιώτης γιώτης γιώτης γιώτης