ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΔΡΑΣΕΙΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ZAΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ & ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ MASTERCLASSES
BΡΑΒΕΙΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΑΛΛΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΣΤΑΥΡΟΥ ΒΑΡΘΑΛΙΤΗ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΝΤΙΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2018
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2017
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2016
TIP
ΤΟΥΡΤΑ ΜΟΥΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
Διαγωνισμός
Υλικά

Μία βάση για τούρτα σοκολατενια, μία διπλή συσκευασία garni ΓΙΩΤΗΣ, μία κουβερτούρα γάλακτος, μία συσκευασία σταγόνες κουβερτούρα γάλακτος.

Εκτέλεση:
1. Λιώνω την κουβερτούρα γάλακτος σε μπαιν μαρι ή σε φούρνο μικροκυμάτων. 2. Μέχρι να κρυώσει λίγο, χτυπάμε τους δύο φακέλους garni ΓΙΩΤΗΣ με την ποσότητα γάλακτος που αναγράφεται στη συσκευασία (400 γρ.) στον προτεινόμενο χρόνο 3. Αφού τους χτυπησουμε, προσθέτω τη λιωμενη κουβερτούρα και ανακατεύω απαλά με το μίξερ ή με σπατουλα. 4. Παίρνω την πρώτη βάση της τουρτας και προσθέτω το ένα τέταρτο της σοκολατενιας μους που έφτιαξα, να πάει παντού. Επαναλαμβάνω με το δεύτερο κομμάτι βάσης. Βάζω το τρίτο κομμάτι και καλύπτω όλη την τούρτα, γύρω γύρω, με την υπόλοιπη κρέμα. 5. Τέλος, γαρνιρω την τούρτα με τις σταγόνες κουβερτούρας γάλακτος. Βάζω στο ψυγείο να κρυώσει. Προαιρετικά βάζω άλλον έναν φάκελο σταγόνες κουβερτούρας γάλακτος μέσα στην κρέμα. Καλή επιτυχία και καλή όρεξη!
Επιλεγμένα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ

γιώτης γιώτης γιώτης γιώτης