Εκτέλεση:
Βράζουμε τη ζάχαρη με το νερό για να φτιάξουμε το σιρόπι.Τοποθετούμε το πρώτο παντεσπάνι στην πιατέλα και σιροπιάζουμε.Φτιάχνουμε τη σοκολατένια κρέμα σύμφωνα με τις οδηγίες και στρώνουμε τη μισή πάνω στη βάση.Τοποθετούμε το δεύτερο παντεσπάνι και σιροπιάζουμε.Φτιάχνουμε την κρέμα βανίλιας Γιώτης σύμφωνα με τις οδηγίες και την απλώνουμε στο δεύτερο παντεσπάνι.Βάζουμε και το τρίτο παντεσπάνι, σιροπιάζουμε και απλώνουμε την υπόλοιπη κρέμα σοκολάτας.Φτιάχνουμε την Garni Γιώτης και με κορνέ διακοσμούμε την τούρτα.Βάζουμε κερασάκια και πασπαλίζουμε με τρούφα Γιώτης.