Υλικά
Για την βάση CAKE:
250γρ. Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ
250γρ. Ζάχαρη
250γρ. Μαργαρίνη
2 αυγά
2 βανίλιες
Μισό σακουλάκι σταγόνες λευκής σοκολάτας ΓΙΩΤΗΣ
Γιά την κρέμα CHEESACAKE:
Κρέμα ζαχαροπλαστικής ΓΙΩΤΗΣ με γεύση CHEESECAKE
500 ml. γάλα
Για το γλάσο σοκολάτας:
1 κουβερτούρα σοκολάτα γάλακτος ΓΙΩΤΗΣ
Το υπόλοιπο μισό σακουλάκι σταγόνων λευκής σοκολάτας ΓΙΩΤΗΣ
1 κουταλιά μαργαρίνη
Εκτέλεση:
Για το Cake: Χτυπάμε την μαργαρίνη με την ζάχαρη, ρίχνουμε τα αυγά με τις βανίλιες, τις σταγόνες σοκολάτας και στο τέλος το αλεύρι. Ψήνουμε στους 180 , αέρα, για 40 λεπτά ή για 40 λεπτά ,στον φούρνο, σκεπασμένο.
Για την κρέμα: Xτυπάμε το μίγμα κρέμας Cheesecake ΓΙΩΤΗΣ με το γάλα σύμφωνα με τις οδηγίες.
Για το γλάσο: Λιώνουμε την κουβερτούρα και τις σταγόνες σοκολάτας σε Mπέν Μαρί και προσθέτουμε στο τέλος μία κουταλιά μαργαρίνη.
Τελική εκτέλεση: Κόβουμε το κέικ σε φέτες, τις βάζουμε στο σκεύος που επιθυμούμε, ρίχνουμε την κρέμα Cheesecake και περιχύνουμε με το γλάσο σοκολάτας.
Ευχαριστώ
Επιλεγμένα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ