ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΔΡΑΣΕΙΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ZAΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ ΜAZI KAI ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ
ZAΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ & ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ MASTERCLASSES
BΡΑΒΕΙΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΑΛΛΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΣΤΑΥΡΟΥ ΒΑΡΘΑΛΙΤΗ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΝΤΙΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2018
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2017
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2016
TIP
CHEESECAKE ΜΕ ΒΑΣΗ CAKE ΚΑΙ ΓΛΑΣΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ
Διαγωνισμός
Υλικά

Για την βάση CAKE:

250γρ. Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ
250γρ. Ζάχαρη
250γρ. Μαργαρίνη
2 αυγά
2 βανίλιες
Μισό σακουλάκι σταγόνες λευκής σοκολάτας ΓΙΩΤΗΣ


Γιά την κρέμα CHEESACAKE:

Κρέμα ζαχαροπλαστικής ΓΙΩΤΗΣ με γεύση CHEESECAKE
500 ml. γάλα


Για το γλάσο σοκολάτας:

1 κουβερτούρα σοκολάτα γάλακτος ΓΙΩΤΗΣ
Το υπόλοιπο μισό σακουλάκι σταγόνων λευκής σοκολάτας ΓΙΩΤΗΣ
1 κουταλιά μαργαρίνη

Εκτέλεση:
Για το Cake: Χτυπάμε την μαργαρίνη με την ζάχαρη, ρίχνουμε τα αυγά με τις βανίλιες, τις σταγόνες σοκολάτας και στο τέλος το αλεύρι. Ψήνουμε στους 180 , αέρα, για 40 λεπτά ή για 40 λεπτά ,στον φούρνο, σκεπασμένο.
Για την κρέμα: Xτυπάμε το μίγμα κρέμας Cheesecake ΓΙΩΤΗΣ με το γάλα σύμφωνα με τις οδηγίες.
Για το γλάσο: Λιώνουμε την κουβερτούρα και τις σταγόνες σοκολάτας σε Mπέν Μαρί και προσθέτουμε στο τέλος μία κουταλιά μαργαρίνη.
Τελική εκτέλεση: Κόβουμε το κέικ σε φέτες, τις βάζουμε στο σκεύος που επιθυμούμε, ρίχνουμε την κρέμα Cheesecake και περιχύνουμε με το γλάσο σοκολάτας.
Ευχαριστώ
Επιλεγμένα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ

γιώτης γιώτης γιώτης γιώτης