Υλικά
*Για τη ζύμη(4-5μερίδες):
550γρ. γάλα,210γρ. βούτυρο,5γρ. αλάτι,40γρ. ζάχαρη,410γρ. Αλέυρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ,12 αυγά
*Για τη βάση(1τμχ):
500γρ. Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ,150γρ. βούτυρο
Για την κρέμα(4-5 μερίδες):
Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με Γεύση Πραλίνα ΓΙΩΤΗΣ,400γρ. γάλα
Για την γαρνιτούρα:
Σιρόπι ΓΙΩΤΗΣ (ποσότητα ανάλογα με το γούστο σας), Κουβερτούρα Γάλακτος ΓΙΩΤΗΣ σε κομμάτια
Εκτέλεση:
*Για την ζύμη:
Βράζουμε το γάλα μαζί με το βούτυρο, ζάχαρη και το αλάτι. Μόλις βράσουν ρίχνουμε το Αλεύρι και ανακατεύουμε καλά στην φωτιά. Σε μίξερ με φτερό προσθέτουμε το μίγμα, τα αυγά και μόλις είναι έτοιμα το κόβουμε σε σχέδιο. Ψήνουμε στους 200 για 15'.
*Για την βάση:
Λιώνουμε το βούτυρο το προσθέτουμε στο Τριμμένο Μπισκότο, αναμειγνύουμε και στρώνουμε τη βάση(σε σχήμα της προτίμησής μας).!!
*Για την κρέμα:
Ανακατεύουμε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με Γεύση Πραλίνα με κρύο γάλα για 5'.
Γαρνίρουμε και καλή μας όρεξη!!!
Επιλεγμένα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ