ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΔΡΑΣΕΙΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ZAΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ ΜAZI KAI ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ
ZAΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ & ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ MASTERCLASSES
BΡΑΒΕΙΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΑΛΛΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΣΤΑΥΡΟΥ ΒΑΡΘΑΛΙΤΗ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΝΤΙΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2018
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2017
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2016
TIP
ΤΟΥΡΤΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΜΙΛΦΕΪΓ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΦΡΑΟΥΛΑ
Διαγωνισμός
Υλικά

1. Βάση για τούρτα ΓΙΩΤΗΣ με γεύση σοκολάτα
2. Κρέμα μιλφέιγ ΓΙΩΤΗΣ + 600ml πλήρες γάλα
3. Garni ΓΙΩΤΗΣ + 200ml πλήρες γάλα
4. Κομματάκια σοκολάτας με γεύση φράουλα ΓΙΩΤΗΣ
5. Αμύγδαλο καβουρδισμένο και τριμμένο για την επικάλυψη

Εκτέλεση:
1. Τοποθετούμε στη βάση της τούρτας μας το πρώτο από τα τρία φύλλα παντεσπάνι ΓΙΩΤΗΣ.
2. Χτυπάμε στο μίξερ 600ml πλήρες γάλα με την κρέμα μιλφέιγ ΓΙΩΤΗΣ για περίπου 5' μέχρι να φουσκώσει και να γίνει αφράτη.
3. Τοποθετούμε την συσκευασία με τα κομματάκια σοκολάτας με γεύση φράουλας ΓΙΩΤΗΣ σε ένα κατσαρολάκι με νερό που βράζει για να λιώσουν καλά.
4. Αναμιγνύουμε καλά τα λιωμένα κομματάκια σοκολάτας με γεύση φράουλας ΓΙΩΤΗΣ με την ήδη χτυπημένη κρέμα μιλφέιγ ΓΙΩΤΗΣ.
5. Στρώνουμε την μισή ποσότητα από την παραπάνω κρέμα μας πάνω από το πρώτο φύλλο παντεσπάνι.
6. Τοποθετούμε ακόμα ένα φύλλο από το παντεσπάνι μας πάνω από την κρέμα μας και προσθέτουμε πάνω από αυτό την υπόλοιπη ποσότητα από την κρέμα μιλφέιγ με γεύση σοκολάτα φράουλα.
7. Τοποθετούμε ακόμα ένα φύλλο από το παντεσπάνι μας πάνω από την δεύτερη στρώση κρέμας.
8.Χτυπάμε με 200ml πλήρες γάλα το περιεχόμενο των δύο φακέλων από την Garni ΓΙΩΤΗΣ για 5' μέχρι να πήξει καλά.
9. Στρώνουμε ομοιόμορφα την κρέμα Garni ΓΙΩΤΗΣ πάνω από το τρίτο φύλλο παντεσπάνι.
10. Πασπαλίζουμε με το τριμμένο καβουρδισμένο αμύγδαλο.
11. Τοποθετούμε στο ψυγείο μέχρι να παγώσει καλά η τούρτα μας.
Επιλεγμένα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ

γιώτης γιώτης γιώτης γιώτης
Kάντε share τη συνταγή