ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΔΡΑΣΕΙΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ZAΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ ΜAZI KAI ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ
ZAΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ & ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ MASTERCLASSES
BΡΑΒΕΙΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΑΛΛΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΣΤΑΥΡΟΥ ΒΑΡΘΑΛΙΤΗ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΝΤΙΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2018
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2017
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2016
TIP
Η τούρτα του Ζαχαριοπλάστη
Διαγωνισμός
Υλικά

Για το σιρόπι:
150 ml γάλα
20 gr. ζάχαρη
1 σφινάκι γαλλικό καφέ (φιλτραρισμένο)

Για την τούρτα:
1 συσκευασία παντεσπάνι ΓΙΩΤΗΣ
1 φακελάκι κρέμα ζαχαροπλαστικής (στιγμής) με γεύση βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
1 φακελάκι κρέμα ζαχαροπλαστικής (στιγμής) με γεύση σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ
1 φάκελο έτοιμο γλάσσο ΓΙΩΤΗΣ σοκολάτα και κακάο
800 ml. γάλα
60 gr. άχνη ζάχαρη

Εκτέλεση:
Ετοιμάζουμε το σιρόπι για το παντεσπάνι. Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε το γάλα την ζάχαρη και τον καφέ σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία για 2 λεπτά, αποσύρουμε από την φωτιά.

Σε μια φόρμα 22 εκ. αποσπώμενη τοποθετούμε την μια βάση παντεσπάνι Γιώτης και με ένα πινέλο απλώνουμε πάνω το σιρόπι ομοιόμορφα. Ετοιμάζουμε την κρέμα στιγμής Γιώτης με γεύση βανίλια χτυπώντας την με τα 400 ml. γάλα και προσθέτοντας τα 30 gr. άχνη ζάχαρη. Στρώνουμε την κρέμα στην βάση από το παντεσπάνι. Βάζουμε την φόρμα στο ψυγείο. Ετοιμάζουμε το δεύτερο φακελάκι κρέμα ζαχαροπλαστικής Γιώτης με γεύση σοκολάτας χτυπόντας την με τα άλλα 400 ml. γάλα και προσπέτοντας τα άλλα 30 gr. άχνη ζάχαρη. Βγάζουμε την φόρμα από το ψυγείο και στρώνουμε και την δεύτερη κρέμα με γεύση σοκολάτας Γιώτης. Βάζουμε ξανά την τούρτα στο ψυγείο μέχρι να ετοιμάσουμε το φάκελο με το έτοιμο γλάσσο Γίωτης σοκολάτα και κακάο. Βγάζουμε την τούρτα από ψυγείο και γαρνίρουμε την τούρτα με το έτοιμο γλάσσο.
Επιλεγμένα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ

γιώτης γιώτης γιώτης γιώτης
Kάντε share τη συνταγή