ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΔΡΑΣΕΙΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ZAΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ ΜAZI KAI ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ
ZAΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ & ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ MASTERCLASSES
BΡΑΒΕΙΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΑΛΛΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΣΤΑΥΡΟΥ ΒΑΡΘΑΛΙΤΗ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΝΤΙΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2018
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2017
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2016
TIP
Διαγωνισμός
Υλικά

Κρέμα Ζαχαροπλαστκής Πραλίνα ΓΙΩΤΗΣ,
Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ,
Κουβερτούρα Γάλακτος σε σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ,
Κουβερτούρα σε σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ,
500 γρ γάλα,
100 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη,
1 μπανάνα,
σιρόπι ΓΙΩΤΗΣ (προαιρετικά),
1 κ.σ λικέρ (προαιρετικά),
3 τμχ γκοφρέτα πραλίνας φουντουκιού (προαιρετικά)

Εκτέλεση:
Ετοιμάζουμε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Πραλίνα ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τη βασική συνταγή και προσθέτουμε λίγο λικέρ (προαιρετικά) για πιο έντονη γεύση..Στη συνέχεια ανακατεύουμε 1 φάκελο Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ με λιωμένο βούτυρο ή μαργαρίνη σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και το μοιράζουμε σε 6 ατομικά μπολάκια. Έπειτα μοιράζουμε την έτοιμη κρέμα στα μπολάκια . Για το Γλάσο: ζεσταίνουμε 80 ml (8 κουτ. σούπας) γάλα σε ένα κατσαρολάκι, αποσύρουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε 2 φακέλους Κουβερτούρα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ και ανακατεύουμε καλά μέχρι να λιώσει η σοκολάτα.Απλώνουμε το γλάσο στην επιφάνεια και διακοσμούμε με κομμάτια μπανάνας ή κομμάτια γκοφρέτας πραλίνας φουντουκιού και σιρόπι με γεύση της αρεσκείας μας.
Επιλεγμένα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ

γιώτης γιώτης γιώτης γιώτης
Kάντε share τη συνταγή