Υλικά
Κρέμα Ζαχαροπλαστκής Πραλίνα ΓΙΩΤΗΣ,
Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ,
Κουβερτούρα Γάλακτος σε σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ,
Κουβερτούρα σε σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ,
500 γρ γάλα,
100 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη,
1 μπανάνα,
σιρόπι ΓΙΩΤΗΣ (προαιρετικά),
1 κ.σ λικέρ (προαιρετικά),
3 τμχ γκοφρέτα πραλίνας φουντουκιού (προαιρετικά)
Εκτέλεση:
Ετοιμάζουμε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Πραλίνα ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τη βασική συνταγή και προσθέτουμε λίγο λικέρ (προαιρετικά) για πιο έντονη γεύση..Στη συνέχεια ανακατεύουμε 1 φάκελο Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ με λιωμένο βούτυρο ή μαργαρίνη σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και το μοιράζουμε σε 6 ατομικά μπολάκια. Έπειτα μοιράζουμε την έτοιμη κρέμα στα μπολάκια . Για το Γλάσο: ζεσταίνουμε 80 ml (8 κουτ. σούπας) γάλα σε ένα κατσαρολάκι, αποσύρουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε 2 φακέλους Κουβερτούρα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ και ανακατεύουμε καλά μέχρι να λιώσει η σοκολάτα.Απλώνουμε το γλάσο στην επιφάνεια και διακοσμούμε με κομμάτια μπανάνας ή κομμάτια γκοφρέτας πραλίνας φουντουκιού και σιρόπι με γεύση της αρεσκείας μας.
Επιλεγμένα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ