Υλικά
• ½ φλιτζάνι τσαγιού βούτυρο λιωμένο
• 3 ½ φλιτζάνια τσαγιού μπισκότο τριμμένο
• 1 φάκελος κρέμα ζαχαροπλαστικής βανίλια
• 400 ml κρύο γάλα
• 1 φάκελος ζελέ
• 1 φλιτζάνι τσαγιού τρούφα και κερασάκια
Εκτέλεση:
Λιώνω το βούτυρο και αναμιγνύω με μπισκότα, μέχρι να φτιάξω μίγμα σαν βρεγμένη άμμο. Στρώνω μίγμα καλά σε πυρέξ μα λαδόκολλα. Βάζω στο ψυγείο.
Χτυπάω στο μίξερ για 5΄ την κρέμα με το γάλα. Απλώνω στη βάση, σκεπάζω με μεμβράνη και βάζω στο ψυγείο για 2 ώρες.
Φτιάχνω το ζελέ και το αφήνω 2 ώρες να κρυώσει.
Περιχύνω το ζελέ πάνω από την κρέμα και γαρνίρω με τρούφα και κερασάκια, και αφήνω στο ψυγείο μέχρι να κρυώσει.
Επιλεγμένα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ