ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΔΡΑΣΕΙΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ZAΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ ΜAZI KAI ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ
ZAΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ & ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ MASTERCLASSES
BΡΑΒΕΙΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΑΛΛΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΣΤΑΥΡΟΥ ΒΑΡΘΑΛΙΤΗ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΝΤΙΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2018
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2017
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2016
TIP
Τύπου προφιτερόλ
Διαγωνισμός
Υλικά

Κρέμα ζαχαροπλαστικής βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
Άνθος αραβοσίτου στιγμής καραμέλα ΓΙΩΤΗΣ
Βάση για τούρτα ΓΙΩΤΗΣ σοκολάτα
Σιρόπι σοκολάτας
Ροδόνερο
Κουβερτούρα
Ζάχαρη άχνη

Εκτέλεση:
Φτιάχνουμε την κρέμα ζαχαροπλαστικής με γεύση βανίλια γιώτης και το άνθος αραβοσίτου στιγμής καραμέλα σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Μόλις ετοιμαστούν και τα δύο, τα αναμειγνύουμε και ρίχνουμε δύο κουταλιές σούπας λιωμένη κουβερτούρα και ανακατεύουμε.
Σπάμε το παντεσπάνι σε κομματάκια και το ραντίζουμε με ροδόνερο.
Παίρνουμε ένα γυάλινο μπολ και στην εσωτερική πλευρά ρίχνουμε σιρόπι σοκολάτας.
Στην συνέχεια, τοποθετούμε λίγα κομμάτια παντεσπάνι στο κάτω μέρος του μπολ και ρίχνουμε την κρέμα που έχουμε ετοιμάσει (επαναλαμβάνουμε δύο φορές).
Τέλος, πάνω από την κρέμα τοποθετούμε λίγα κομματάκια απο το παντεσπάνι που μας περίσσεψε και πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη.

Καλή επιτυχία
Επιλεγμένα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ

γιώτης γιώτης γιώτης γιώτης
Kάντε share τη συνταγή