ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΔΡΑΣΕΙΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ZAΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ ΜAZI KAI ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ
ZAΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ & ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ MASTERCLASSES
BΡΑΒΕΙΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΑΛΛΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΣΤΑΥΡΟΥ ΒΑΡΘΑΛΙΤΗ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΝΤΙΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2018
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2017
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2016
TIP
Διαγωνισμός
Υλικά

190γρ τριμμένο μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ
10γρ ζελατίνη ΓΙΩΤΗΣ
350γρ σιρόπι καραμέλας ΓΙΩΤΗΣ
200γρ κρέμα cheesecake ΓΙΩΤΗΣ
125γρ κουβερτούρα σε σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ
1,5 κουταλιά σούπας βούτυρο μαργαρίνη
2,5 κούπες γάλα φρέσκο πλήρες

Εκτέλεση:
Βάζουμε τα φύλλα ζελατίνης της συσκευασίας σε νερό με παγάκια και τα αφήνουμε για 5 λεπτά. Μετά τα βάζουμε σε μισή κούπα βραστό νερό και τα διαλύουμε. Σε ένα μπολ ρίχνουμε το σιρόπι καραμέλας μαζί με το μείγμα ζελατίνης-νερού και ανακατεύουμε. Το βάζουμε στο ψυγείο.
Λιώνουμε το βούτυρο, το ανακατεύουμε με το μπισκότο και στρώνουμε την βάση στο τσέρκι. Την βάζουμε στο ψυγείο.
Έπειτα κτυπάμε την κρέμα cheesecake με το γάλα μέχρι να γίνει πηκτή και αφράτη. Την στρώνουμε πάνω από την βάση. Όταν το ζελέ πλέον καραμέλας είναι λίγο πρίν να πήξει τελείως και ανακατεύεται ακόμη το στρώνουμε από πάνω. Βάζουμε το cheesecake στο ψυγείο να δέσει. Λιώνουμε σε μπεν μαρί την κουβερτούρα την βάζουμε σε κορνέ και στολίζουμε το cheesecake μας. Ξεφορμάρουμε και έτοιμο....Η γεύση του θα σας ξετρελάνει!
Επιλεγμένα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ

γιώτης γιώτης γιώτης γιώτης
Kάντε share τη συνταγή